Rockband

graphicline

Graphicline

Graphicline är ett band som har funnits i några år men som ifrån början hade andra medlemmar än idag. År 2010 valde dock några av medlemmarna att sluta, vilket ledde till en nyintagning. Hösten år 2010 startade bandet upp igen på nytt med tre helt nya medlemmar och har sedan dess haft samma uppsättning. Eftersom det inte gick att bilda något vettigt ord på medlemmarnas initialer, så valde man trots nystarten att behålla det ursprungliga namnet Graphicline.
Höstterminen 2011 startade med att en tidigare medlem återkom till bandet efter utlandsstudier och bandet utvecklas framåt med nya egna låtar och större setlista.
Bandet betraktar sig själv som ett rockband med en varierad musikstil med influenser från pop, rock, metal, m. fl.

BASIC

För lite yngre ungdomar vid sidan om bandet Graphicline, finns rockbandet BASIC. Tidigare hade de inte något egentligt namn, men vid ett rockbandsläger i Mellansel första helgen i Februari 2012 bestämde sig ungdomarna för namnet BRAGO men har nu bytt till BASIC. Medlemmarna är i 18-19 års-åldern och övar oftast i EFS-kyrkans lokaler.

TRACE of BASE

Ett nytt band som kommer att ta världen med storm.
Efter halva vårterminen 2012 startar X-Band upp sin verksamhet men som nu heter Trace of Base. Medlemmarna är något yngre än BASIC och bildar det nya “unga” bandet här i EFS-kyrkan. Åldern hos ungdomarna är 14-17 år och de övar oftast i replokalen nere i källaren vid Club UH.

 UNDER COVER

Ett ytterligare nytt band som är riktigt på G. Medlemmarna är 12-14 år och spelar och sjunger med mycket glädje. Det är det yngsta bandet i kyrkan men kommer med ny sprudlande energi. Det är riktigt roligt att få lyssna på dem.